Full-Sopron Kft. Kapuvár benzinkút napelemes rendszer

A FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fejlesztése egy 51,48 kWp teljesítményű napelemes rendszer kivitelezése a 9330 Kapuvár, Ipartelepi út 8. alatti telephelyen.

A fejlesztés megvalósításához a GINOP-4.1.4-19 MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁT, ENERGIAHATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉT CÉLZÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA című pályázaton nyert támogatási összeg: 8,26 Millió Forint.

Full-Sopron Kft. Kapuvár Benzinkút napelemes rendszer

Kedvezményezett neve:                                    FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:                                                       Full-Sopron Kft. Kapuvár Benzinkút napelemes rendszer

Pályázat azonosítója:                                         GINOP-4.1.4-19-2019-00031

Támogatás összege (Ft):                                    8 256 892

Összköltség (Ft):                                                 15 012 531

A támogatás mértéke:                                       55%

A projekt tényleges befejezése:                      2020.09.28.

Megvalósítás helye:                                           9330 Kapuvár, Ipartelepi u. 8., 4276/2 hrsz.

A 8,26 Millió Forint európai uniós támogatás segítségével a Full-Sopron Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy 51,48 kWp teljesítményű napelemes rendszert valósít meg a kapuvári töltőállomásán.
A fejlesztés célja az épület tetőszerkezetén napelemes rendszer megvalósítása saját villamosenergia igény kielégítése céljából.
A Projekt során kiépítésre került napelemes rendszer összesen 156 db 330 Wp teljesítményű napelem panelt (51,48 kWp) és 1 db Fronius Eco 25.0-3-S típusú 25 kVA teljesítményű és 2 db Fronius Symo 12,5-3-M típusú 12,5 kVA teljesítményű invertert (összeteljesítmény 50,0 kVA) tartalmaz. A megvalósult napelemes rendszer a helyben elérhető megújuló energiaforrások hasznosítását támogatja, így környezetkímélő, független és hosszú távon is fenntartható energiaellátást biztosít. A fejlesztés energetikai szakemberek dokumentált javaslataira épülő energiatermelő rendszer létrehozására irányult, ahol a helyi adottságok, a célszerűség és költséghatékonyság alapján lett kiválasztva a felhasznált technológia és a berendezések.

További információ kérhető:

A projekt megvalósításának kezdete: 2020.04.06
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2020.09.30.
A projekt kivitelezője:
NRG Services Kft.