AVIA MOTOROS NAP április 20.-án!

A bemutatókkal egybekötött motoros találkozó 11 és 17 óra között kerül megrendezésre a kapuvári AVIA töltõállomáson. A rendezvény alatt a motorszalonok vadonatúj gépeit, tuning kiállítást, a Super Bike magazin standját illetve a West Horses Hungary Racing Team versenymotorjait lehet megcsodálni.

14 órakor a nemzetközileg is elismert Herczeg Balázs "Mókus" tart lélegzetelállító, egyben rendkívül szórakoztató kaszkadõr bemutatót. Nem csak a fizika törvényeibõl, magából a versenysportból is paródiát csinál, egyszerûen muszáj látni. 16 órakor kerül sor a tombola illetve az AVIA Nyereményjáték sorsolására, ahol értékes ajándékcsomagok találnak gazdára, a fõdíj természetesen AVIA GOLD benzinutalvány.

A rendezvény alatt a megújult AVIA Shop/Café vár mindenkit friss ételekkel és kiváló italokkal. Az AVIA Motoros Nap célja, hogy kultúrált és vidám találkozási pontot teremtsen a motorosok számára, továbbá mindenki betekintést nyerhessen a kétkerekûek csodálatos világába. Április 20-án érdemes lesz kilátogatni!

Program:

11.00 : Köszöntés

14.00 : Mókus Stunt Show (Herczeg Balázs "Mókus" kaszkadõr bemutatója) [ www.trogermokus.hu ]

16.00 : AVIA nyereményjáték sorsolása

11.00 - 17.00 : West Horses Hungary Racing Team versenymotorjai [ www.westhorses.hu ]

11.00 - 17.00 : Motorkiállítás, tuning kiállítás, workshop, Superbike Magazin

Médiapartnerek: SUPERBIKE Magazin ; Kisalföld ; infokapuvar.hu ; tv-nézõ

AVIA Motorsnap Plakat1 mid