Korszerű iroda- és raktárépületet adtak át a Baross úton

Firtl Mátyás az avatóünnepségen arról is szólt, hogy a helyi kisvállalkozás fejlesztése követendő példa a mai gazdasági helyzetben.

Új iroda és raktárépületet adtak át ma Sopronban, a Baross úton. A FULL-SOPRON Kft. telepén lakásokat is létesített dolgozóinak.

Az ünnepélyes átadáson a cég svájci képviselője is jelen volt, aki elismerő szavakkal illette Bognár Csaba ügyvezető munkáját, aki a soproni mellett egy kapuvári telephelyet is üzemeltet.

20100702fullscikk01.jpg

Az eseményen Firtl Mátyás mondott avatóbeszédet. Sopron országgyűlési képviselője, a megyei közgyűlés alelnöke hangsúlyozta: a jelenlegi gazdasági helyzetben elismerésre méltó, hogy ha egy cég fejleszt, amint azt a FULL-SOPRON Kft. teszi, ami elsősorban ügyvezetője szorgalmának és hozzáértésének eredménye.

20100702fullscikk02.jpg

Firtl Mátyás kiemelte azt is, hogy fontos, hogy Sopront is gyarapítja a felújított iroda és raktárépület, ahol munkahelyet teremt és lakhatási lehetőséget dolgozóinak.

Ez nem csak elkötelezett soproniságát, de szociális érzékenységét is jelzi, azt a mentalitást, amiről az avatóünnepségen már szó esett, arról, hogy a mecénási tevékenységre is áldoz a cégvezető.

20100702fullscikk04.jpg

Sopron városát Rádonyi László, az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke képviselte az avatáson, ahol az ünnepélyességet Gerendás Péter előadása emelte.

20100702fullscikk06.jpg

firtl.sopron.hu

{rokbox album=|images/stories/cikkek/atadas/|}további képek{/rokbox}

Forrás: Sopron.HU