Európai Uniós támogatás

Európai Uniós támogatásból új autómosó berendezés, benzinkút oszlop és informatikai eszközök beszerzésre a Full Sopron Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére

A Full Sopron Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8 992 881 Ft. támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében, a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati kiíráson. A 22 482 203 Ft. összköltségvetésből  megvalósult beruházás keretében egy Tokheim Quantum 500T típusú üzemanyagkút, egy kétbeállásos magasnyomású kézi autómosó , valamint informatikai eszközök (Notebook , három asztali számítógép, két nyomtató) került beszerzésre.

A Full Sopron Kft. 1997 óta foglalkozik üzemanyag kiskereskedelemmel. A cég eddig két üzemanyag töltő állomást üzemeltetett Kapuváron illetve Sopronban. Évek óta rendelkeznek saját tartálykocsival, maga látja el a kútjait, és alkalomszerűen más megrendelők számára is vállal üzemanyag szállítást. Az OMV kenőanyagok hivatalos márkaképviseletét is ellátják, valamint az AVIA hálózat egyik hazai társalapítója a cég.

Jelen projekt által beszerzett üzemanyag kút a kapuvári töltőállomáson történő gyorsabb kiszolgálást hivatott szolgálni, így párhuzamosan több gépkocsit tud  a állomás kiszolgálni. A beszerzett berendezés a hatályos előírásoknak a mindenben megfelel.

A kézi autómosó berendezés szintén a kapuvári töltőállomásra került, lecserélve a korábbi egy kocsi beállásos, elavult technológiájú mosót. Az új mosóberendezés, vízfogyasztása alacsonyabb, teljesítménye pedig nagyobb, ezért gyorsabb, jobb minőségű, gazdaságosabb mosást biztosít a szolgáltatást igénybevevők számára. Nem elhanyagolható előny, hogy a környezetre gyakorolt terhelése is sokkal alacsonyabb, mint a régi elavult berendezésé volt.

Forrás: MAGzrt.hu